Láska je veľká
dennodenne si buduje
krásny svet.
Rôznofarebnou chuťou ho mení
na tisíc vôní
tisíc pokušení
tisíc slov v náručí dychu.
Tisíc kvetov, záhony viet
a skutkov. Plody živín,
kontrasty, ktoré zo strany
na stranu sa pohupujú,
v nekonečnosti kruhov fantázie.