Tvé teplo
zapal svíčku a zhasni světlo
chci cítit z tvého těla teplo
zahřej mou duši
chci cítit tvé srdce jak jemně buší
zahřej mé ruce, mé nohy, mé tělo
věčně připoután k tobě
by se mi chtělo
koukej mi do očí
těla se přetočí
ležíme na boku, na zádech, na břiše
válíme sudy z lehka a potiše
cítím tvůj dech
cítím jak tvé srdce buší
znovu seš na zádech
laskám ti uši
houpu tě v náruči, houpu tě na klíně
chci mít tvé teplo pro sebe jedině
Přečteno 229x
Tipy 9
Poslední tipující: Marťas9, Jupiterka, o3_gambit, Maze, Marten, Marry31, IronDodo
Komentáře (2)
Komentujících (2)