noční

noční

 

Potkal jsem tě v noci v baru

Na opiátech lásky a taneční hudby

Začali jsme se spolu táhnout životem

 

Nechtělo se mi tě svlékat v telefonní budce

Když nabídla si mi tvé srdce 

Do kterého by má necudnost bodala

 

Došli jsme až ke mně domů spát

A ráno jsi se opět táhla jinam -

Do kapsy jsem si je však schoval

Autor Riscoperdo, 03.11.2023
Přečteno 158x
Tipy 2
Poslední tipující: martinaV, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel