popsala si velkou část stránek v mé knize
ležel jsem a představoval si s Tebou velké vize,
ironie života? ač si anděl, rozdala si nejvíc ran,
zmizela jistota, pořídil jsem bednu plnou lan,
první láska, nevinný flirt, první polibek,
nezůstalo pro ostatní citů ani ždibek,
spálil jsem od Tebe každý cár papíru,
doufajíc nalezení mého duševního míru,
víc než to, dosáhl jsem znovu samoty,
nýbrž teď jsem to já, kdo určuje hodnoty
</3