nebudu čekat
v něčem jako v srdci
nebudu čekat na lásku
prostě ne a ne
nebudu čekat
až se políbíš z dlaně
sněhu
já už mám žízeň teď
za deště
tak ještě rozházej mraky havranům
blýskavá poetko
a já ti rozdělám oheň z hromů
místo básně
která tu po nás
vysychá
a neutečeš domů
jak se rozkročíš
budu pod tebou pít pro vakuum
abych mohl snít
až omdlíš pro křídla do ticha
nebudu čekat nic
ani vědět co se s námi děje
že není podzim jak má být před mou smrtí
prostě před ní si dám víno a tebe
Přečteno 168x
Tipy 19
Poslední tipující: Lexi, IronDodo, Psavec, martinaV, Bufik, cappuccinogirl, šerý, Ophelia81, RadekČ, narra peregrini, ...
Komentáře (11)
Komentujících (6)