Ponoř se mnou do světa básní
kde polibky jsou jak tichá hymna
Nádherný doplněk naší symfonie,
láska, která v našich srdcích sílí
Tvůj dotyk má sílu něhou pohladit
jako nejkrásnější melodie mě poutá
Jsem zcela ztracená v tomto světě
když Tvé polibky se na mých rtech toulají
Jsou tiše hřejivé jako letní večer,
když se slunce za obzorem skrývá
Vůně Tvých polibků mě unáší za Tebou,
do světa plného lásky, co nikdy neskrývá
Tvé polibky jsou jak tichá výzva,
k objevování, co je nám společného
V nich nacházím klid a bezpečí,
jsou pro mě víc než slova mohou vyjádřit
Tak děkuji, že jsi mi daroval tuhle hymnu,
tichou píseň, kterou spolu skládáme
Tvými polibky se můj svět obohacuje,
jsou jako hudba, v níž se naše srdce proměňuje