Anotace: Květ v srdci, který nikdy neuvadne!
Vrostla jsi mi do srdce
za těch pár let
a já jako zahradník
pečuji teď o vzácný květ.
Vykvetl v srdci mém
najednou, z nenadání
když dávalas mi sbohem
a plakali jsme bez ustání.
Každé ráno ten květ zalévám
slzavou vzpomínku ti posílám.