Moje duše
Rychle kluše
Prchá z Tvého objetí
Tiše si šeptá
Na nic se neptá
Není dáno
Není přáno
Probouzet se spolu ráno
*
Tvoje duše
Tiše kluše
Prchá z mého objetí
Není dáno
Není přáno
Snad v příštím století
Jen ještě, o tomhle pojetí lásky je mimo jiné hezky pojednáno v knížce Pavilon polozapomenutých snů, je to dílko vskutku "co slovo to berla."
04.01.2024 21:17:48 | ščoči n
Tvoje duše dobře ví ;-))
Co jí ráno nevoní.
A proto si dá delší pauzu.
***
Krásná básnička.
Ať se Ti daří Ali.
16.11.2023 07:48:09 | Fialový metal
Děkuji, fialkový, za zastavení a pochvalu.
...a také Ti přeji hezký a pohodový den jen :)
16.11.2023 23:40:52 | Alala
Jste svoji, jen ještě dočkat vašeho času.*
07.11.2023 06:32:31 | ščočin