Lásce
Já vím, že zasloužíš si smích.
Odlož slzy víc.
U mě není hrách,
ale to už dávno víš.
Sklenička šampaňského
a kousek sýru.
Pro Tebe, má hořká čokoládo.
Miluji Tvé koutky
klenuté dračí touhou
s medovým červánkem,
co v úplňku pořád mluví.
Každý jsme jiný.
V myšlenkách však stejní
a sejdeme se
i v temperách stínů
a namalujeme ač vzdáleni
tutéž krajinu.
Barevná je láska naše.
Démant, co plyne až do Aše.
Potichu.
Je nám spolu dobře.
I po letech
chováme se plaše.
Dva holoubci v rouše.
Přečteno 145x
Tipy 34
Poslední tipující: jort1, zde.neck, Misha, Jan Kacíř, martinaV, Jeněcovevzduchukrásného, RadekČ, Bufik, MatyhoZmaty, Psavec, ...
Komentáře (14)
Komentujících (8)