Anotace: Věnováno všem , kteří potkali skvělé partnery a jsou s nimi DLOUHODOBĚ spokojení a šťastní. Klobouk dolu, když si muž a žena rozumí a dokáží být v souznění.
Podzimní melancholie
Na jabloni - rudovlasá žena
do koruny – až k nebi vystoupala
pro milého svého - plody nasbírala
by jej láskou okouzlila
vysoko v koruně – tak blízko smrti
zpívala o lásce milovaná žena
oddána - citem omámena
navěky přála si s ním býti