horečka
napadám na jednu nohu
jak poznávací znamení přehlédnutelné
další lavička
je poslední
před hřištěm
na displeji
přemýšlím jaká bychom podzimní rodinka
znáš tu hru
deset dvacet třicet … a už jdu
tak bohužel nejdu
balím notebook
nasedám na kolo
a jedu na síť k nemocnici
manžel našel manželku schovanou za nejbližším stromem
a já najdu na lavičce modro
firefox hlásí aktualizaci
asi jasová se vrací
dnes v neděli má narozeniny
sedm mega a je nám líto prohlížeč spadl
rychle se restartuje
a už chce přes šedesát
bolí mě nejen kotník
čert
a hru dat
mám dát
soumrak přišít
na oranž luceren
někde už nesvítí ani dýně
…
belhám se pro odjezd do tmy
jiné jasno v peny
kupuji modrej karibik
ten mám rád
a pak s bílou odrazkou
jen s červenou blikačkou
plížím deště ve vichru ulic
a bolest víc žhne
konečně jsem s ní doma
zapálit si svíčku
divím se
že nepohřbí mě
deset dvacet třicet aha
tak už brzy přes čtyřicet
básník by měl prý žít
Přečteno 188x
Tipy 15
Poslední tipující: IronDodo, martinaV, šerý, narra peregrini, Ophelia81, o3_gambit, RadekČ, mkinka, Anfádis, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)