Pod nočním nebem hvězdami zářící,
milenci něžně se do sebe zahledí
Jejich srdce se lásce oddávají,
věčně spolu navždy zpívají
Spojeni jako stvořeni jedno pro druhé,
jejich láska věčností je provždy spojena
Noční obloha nad nimi světlem září,
jejich cit žádná tma nezastří
Když se dotknou, jiskra v očích se blýská,
láska je tím, co z jejich srdce vyráží
Dvě duše, dvě chvíle, jeden osud,
jejich spojení je víc než jen běžný blud
Pod hvězdami tiše milenci se smějí,
šeptají si sladkou lásku, co je spojuje
Noční oblohou spolu na vlnách snů plují,
jejich láska je jako oceán bez dnů
Velryby v tichém moři tančí,
když milenci se do závoje noci zasoukají
Milují se nezřídka, leč jen ve světle měsíce,
v té chvíli své polibky sladké propojují
Milenci noční oblohy, váš osud spjatý,
navždy budete brát si ruku spolu
Noční oblohou váš příběh se takřka dotahuje,
láska mezi vámi navěky až do konce čaruje
dvě duše, dvě chvíle, jeden osud... tak to je nádherné propojení, Miško, fakt jsi mně dostala:-)
Krásnej den přeju.
06.11.2023 14:59:56 | cappuccinogirl
děkuji velice, moc si toho vážím, tu inspiraci jsem vlastně dostala u Gambita, a pak už tužka jezdila po papíře a nebyla k zastavení, jsem ráda, když potěším druhé:-)
Krásný večer Ti přeji:-)
06.11.2023 18:36:47 | Misha
Jeden název, různá zpracování, každé z nich kouzelné. Opravdu překrásné.
06.11.2023 09:38:43 | Jupiterka