Anotace: Láska je ukrytá v srdci.
Není těžké být básníkem
když srdce velké máš
nemusíš v kůru rýt srdce
když víš, komu je dáš.
Není těžké být básníkem
když miluješ z plných plic
pro lásku žiješ a dýcháš
a nadechnout již nelze víc.
Nemusíš být básníkem
a verše o lásce psát
máš-li srdce veliké
zapsány v něm jsou nastokrát.
Moudrej jseš... nevím, jestli každej den...ale dnes teda jooo:-)*
06.11.2023 15:05:07 | cappuccinogirl