Malíř křehkých obrazů...
Usnulas a na zavřených ústech Ti utkvěla
Lhostejnost květů
Jež právě rozkvetly
Jako když na sklonku noci Jitřenka
Ponoří do světla svítání
Svůj třpytivý džbán...
Mátožně procházím po špičkách
Do rytmu tichého dechu
A zapisuji si ten obraz...
Dříve než jej netečný malíř smaže
Zas z mého plátna...
Přečteno 141x
Tipy 33
Poslední tipující: Vicrama, Jan Kacíř, Emily Říhová, IkkarisKa, Marťas9, Psavec, IronDodo, cappuccinogirl, šerý, boruvka175, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)