Anotace: ...
Máj plný lásky
nekonečno v stínu
noci
sláma ve vlasech
a dva blázni
smějí se spolu
dokola
zas a zas
spojeni doteky
pokořili zákony
když v dlouhém
objetí
a pohledů očí
zavřených
zastavili
Čas...
Škoda že ten čas...zastavili jen sami sobě a na chvilku...ale i to je...velký štěstí... moc krásně jsi napsal:-)*
06.11.2023 17:05:47 | cappuccinogirl
Navždy se zapsala a vrací v mysli i po letech... první opravdová láska
08.11.2023 20:24:55 | Zbynislaw Thinkiewicz
Ten okamžik. Stojí za to prožívat znovu a znovu.
Okamžik, kdy je láska téměř hmatatelná...
06.11.2023 15:45:23 | ukrytá v máku