Když řeknu miluji tě
Co to znamená
Pocity tak silné
A slova zmatená
Když řeknu miluji tě
Jak popsat ten pocit v duši
Když dech se zúží
A srdce začne bušit
Když řekneš miluji tě
Krásná věc se stane
Má duše povznese se
A srdce láskou vzplane
Když budeme mlčet spolu
V tichém propojení
V jedno univerzum
Se naše duše změní
Když budeme někdy spolu
Tak nám bude krásně
A když jsem teď sama
Tak o tom píšu básně