flow ::bez názvů:::
… zase čekáš
doktorky zahalené pláštěm ?
štíhlosti šťavnaté
zavlní se
a v záňadří se rodí
flow
::bez názvů::: se těší moře na sůl
ale ještě nemůže být vpravdě polapen
uvržen do tmy
když svítí dívčí chodidla
přichází z bouře
z domova slunce
kde smíš
ulehnout na palubu večerní lodi
… a ty bys rád rozevřel hladinu
v podkroví
za městem kytar
vzlétl
zahlédnout aspoň na vteřinu
…....
… ale co
když smáčí zvuky pro rodinu
vábí
jenže ona už zná
už ví kdo nelhal v mrazu tichům
a pravda bolí víc než vymyšlený břeh
bolí ta bezbřehost ?
ví vlnky
nejdou
ladit dech
a pod vodou stonky
nesají drinky hvězd
nenech si pro bublinky
z prstu
plíšek svléct
trsátko snu z parku
rozestele
podmořské postele
rozehraje šáňo
políbí ti ruku ale …
…
° tak přece ještě dnes dokážeš
° prsten času
° vzdálit v samotě aspoň na pelest
° že intimní kmit je blíž ?
až když usínáš
chci drze tasit déšť ?
° víš déšť ?
za deště se skvěle spí
nebo šeptává dívce u kina
° ty máš podzim ?
v barvě lunaparků
těšíš kde mládí meze protíná
° náhodou zpěvem nebdíš ?
i pro mě pro šelest
' prosím ?
však jenom na sklo
než obejmou nás jíní zimních zákoutí
víš
nerad prosím cizí slzy
a vločky ještě nejsou k mání z deště
' ach deště
° víc zarmoutí sluneční absence
…
odpoj se
bojovně se ztratím
s melodií prchám od lítosti
jsem kovboj bez soucitu
jsme jako jantarové duhy
samá slunce
mosty
a bez tvé esence
a vítr na sklo pouští bubnující noc
a přece bych tak rád
cítil že ty jsi tu !
::bez názvu:::
že všechno již jde
ale jen pevný břečťan je zelený lodivod
hej listopáde
u šípku not
já už chystám laso
zastav slečnu
myšlenek
i cizích slov
ne jak někdo v přítmí
rande
stop
ne jak j apostrof …
Přečteno 140x
Tipy 11
Poslední tipující: IkkarisKa, narra peregrini, Psavec, RadekČ, šerý, Ophelia81
Komentáře (2)
Komentujících (2)