V srdci mé vzniká taková chuť,
citů plná, něžnost jen se vzruš
Spojení nám křídla dává,
milostný oheň v nás jako láva hoří
V Tvých očích světla jiskra září,
srdce mé v nich našla svůj domov pravý
Doteky Tvé, jak zázrak mě uzdravují,
v objetí Tvém úsvit radostí barevně vykvete
Chuť na Tebe mými žilami proudí,
s Tebou chci tančit v noci, jak vítr fouká
Milostný tanec nás v jedno spojí,
ať trvá navěky náš sladký sen podobný snění
Tvůj úsměv a doteky plní mou duši štěstím,
laskavý hlas jako melodie, co ve věčnosti zní
Zůstáváme spjati celou naši cestu,
procházíme řekami lásky a dáváme jim důvěru bez restu
Má chuť na Tebe je věčná, neochvějná,
vzpomínky na náš dotek jsou mým nejhezčím uměním
Milostná báseň, kterou Ti chci dát,
je pro Tebe láskou nesmírnou,
co zůstane navždy v srdci Tvém