To je krásné vyznání.Hýčkejte si ten vzácný dar a přeji jen samé štěstí.
Opravdu velmi pěkně jsi to vyjádřila svými verši....Ráda jsem si přečetla.
03.01.2024 21:41:47 | Jarunka
Nádherně-dojemné a krásně Láskou napsáno :)*
Gratuluji a přeji Tvému synkovi ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ a mraky splněných snů :)
Měj se kouzelně a úchvatně :)*
07.11.2023 08:14:23 | Ondra