Lásce
Čau lásko,
přála bych si Tě lízat
pamlsky těla.
Možná sním
a moc bych chtěla.
Listí padá
a já nemyslím,
jak bolí záda.
Prostě se zaspí smutek
a mám tě ráda.
Abstraktní forma vzkazu
sbírá se v mém obrazu
a přes listí utíká
v perle dní.
Tvůj polibek je nejsladší.
Píši ti srdcem svým.
Počítám den,
kdy se pro Tebe rozbuším.
Pohladíš na líce
a řasy padnou dojetím.
I ňadra pro Tebe se zvětší.
Láska je jádrem duše
a dává žít.
Jen Tebe chci mít.
Dej mi pusu
v řádcích pera.
Jsem křehká
a pro Tebe vlahá.
Miluji Tě
a není to píseň ohraná.
Letíme vesmírem
a je to krása.
Ráda. Ráda.
Slyšíš to?
Vnímá to i barev sada.
Výtvarná louka
je oranžová, žlutá i rudá.
Skutečností milovaná.
La a la.
Cit plá a ovoce dá.
Tvá milá.
Přečteno 155x
Tipy 29
Poslední tipující: IronDodo, Misha, Marťas9, martinaV, Frr, Psavec, Jan Kacíř, kozorožka, Fialový metal, Kan, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)