Jen tobě
Anotace: nerozbíjej moje snění, tak silné zase není.....
Slzy za víčky,
srdce na zámek
řetízek maličký
kupa vzpomínek
nikdy jsem neměla
v náruči svou lásku
tak dlouho, aby ....
živote – tvé chyby
zavírám za vrátky
v duši
co se nesluší?
snad slzy před všemi
nechci tě vyměnit
za svázané konvence
těch bylo bez konce
ten žár cos rozpoutal
hoří mi v duši
čas ho nezmění
můžeš to zkusit
tu touhu
zdusit
...
nakonec
všechno promění
Komentáře (1)
Komentujících (1)