Anotace: Pamatujte, že štěstí je cesta, kterou si musíme sami zvolit a aktivně pro něj pracovat
Vydala jsem se cestou, neznámou a dlouhou,
za štěstím jsem toužila, srdce plné nadějí
Sbalila jsem své sny a vydala se dál,
prorazit temnotou a slunce spatřit zas
Nepřátele jsem na své cestě potkala,
chorobu, pochyby a nevítanou lest
Zkoušky mi připravovala osudová ruka,
ale já nevzdala se, přestože mě zlámala touha
Pouště rozervaných srdcí jsem projela
vyhýbala se pastem, co štěstí vykřičí
Ve Tvých očích jsem útočiště hledala,
v teple Tvé náruče žízeň mých tužeb zůstala
Cesta mě přivedla na země břeh,
tam, kde štěstí pod korunou stromů spí
Byla jsem unavená, vyčerpaná a unavená,
ale ke štěstí jsem si potichu plížila blíž
Zde jsem jej našla, v tichu samoty,
v záři západu slunce, v klidu a potěše
To štěstí, ke kterému jsem směřovala,
bylo skutkem lásky a sdílenými chvílemi nekonečně bohaté
Vezmu Tě za ruku a spolu se vydáme,
po této cestě, tou nekonečnou a krásnou
Cesta za štěstím, plná lásky a radosti,
s Tebou po boku, dokud život bude trvati