vaSEN
Natahuji ruku,
chytám se krásné myšlenky.
Dnes v každé minutě jsi mi byla.
Asi je víc takových kluků,
schovám si Tě mezi písmenky,
aby jsi mě neopustila.
Šla se mnou každou další stránku ,
můj text sama sebou ozdobila.
promalovat se až do večerního spánku,
pak ráno se zase ve mě probudila.
Namaluj báseň, napíšu obrázek.
Je to ta hluboká vášeň co zbavuje nás otázek.
Přečteno 132x
Tipy 18
Poslední tipující: Iva Husárková, Marťas9, Fialový metal, IronDodo, Bufik, Lesní žínka, Sonador, cappuccinogirl, RadekČ, Anfádis, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)