ZAŠIFROVANÁ
Anotace: :-).....................................................
Tajemný úsměv čarodějky
šimrá tě jako doteky
prstů na klávesnici
(jedinečné enigmy)
co skrývám ve svém srdci...
Jiskry v očích mých
hřejí tě na lících
jako hluboké zamyšlení
(velkého génia)
jestli sen to není...
Slzy v duši skryté
jako písmo rozpité
možná luštíš marně
(tajemné šifry)
že miluji tě tajně...
Přečteno 632x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Charibeja
Komentáře (2)
Komentujících (2)