Vryly jsme se do paměti,
na fotkách je už jen tma,
přehráváme vzpomínky,
ať zůstane živá aspoň jediná,
jediná, u které slzy,
nepálí jak žhavý kov,
ta, díky níž snad uchováš,
těch pár posledních hezkých slov,
že jich předtím bylo tolik,
pak znesla se nad nimi bouř,
v lásce místo usmíření,
pohltil nás černý kouř,
už si vlastně nevzpomenu,
o čem jsem to chtěla psát,
jediné na co vzpomínám,
že přála jsem si milovat.