Nepoznané
Probouzíš ve mně nepoznané,
se strachem čekám, co se stane,
čim ve mně znovu zabolíš.
A všechnu lásku, co ti chráním,
zraňuješ dál svým nezeptáním,...
Co druhým k sobě dovolíš?
Probouzíš ve mně nepoznané,
přesto však vnímám tvoje dlaně,
jak dál mé hřejí, nestudíš...
Tahle se ti moc povedla... u posledního řádku jsem totálně zjihla... nádhernej je...celý je to krásný!
09.11.2023 19:25:29 | cappuccinogirl
Pěkná, Peťulko:-*
09.11.2023 17:55:02 | Žluťák