...
jak dávný
ledovec paměti
moje vzpomínky tají
velká
bývala to láska
ty a já jsme byli my
dnes její vděčné oběti
tak neskutečné
se ty krásné doby
a dny dnes zdají
mysleli jsme na děti?
...
Velice silné ahluboké,opravdové verše.
14.11.2023 16:39:38 | Zjevnilka