Láska je počasí, co srdce hřeje,
jako sluneční paprsky na tváři
Svěží jako vánky, které víří,
v oku se zrcadlí, jako jasné děje
Jako jarní déšť, co květům života dává,
láska obnažuje nejkrásnější barvy
Jako růže krása svou vůni zahání,
nechává za sebou stopu, kterou nic nenahradí
Láska je počasí, co oblačnost rozptýlí,
sluneční paprsky v chmury promění
Pocity v srdci jako vítr doletí,
bez ohledu na všechny překážky a hranice
Láska je počasí, co do téhle země zazpívá,
melodii lásky v duši rozehrává
Ať prší nebo svítí, vždycky víme, že tu je,
láska je počasí, které nám život zdobí a zahřívá