Nevinné se to může zdát,
jeho a její přátelství,
pod nohama však led tenký,
citů, touhy, bláznovství.
Čím déle po něm tančíš,
tím hlasitěji praská,
jen krok dál a už se topíš,
a ve tvých plicích láska.
Pod ledovou hladinou,
není spásy samotnému,
vzhlížíš vzhůru k jejím očím,
skočí k tobě? K ubohému?
Tonoucí hledá v nádechu spásu
jen doušek tebe
čím hloubš víc zebe
a u dna temno ..
tichý kraj
jen doušek sebe.. hudbou hraj
11.11.2023 22:11:43 | poeta