flow ::bez názvů::: 6
Anotace: rybu na tělo, ruku na srdce, že se zachtělo lovit intimce
stále tě čekám
a čekat tě nemám
a že jsi ryba jsem si téměř jist
škoda že neznám
intimní seznam
a číhám a číhám jak ametyst
jak získat rybu
už ví můj notebook
…
pomocí softu zjišťuje ípéčko
už míří na tělo
jak anděl tuší
nechápu na co máš srdeční rozruch
já mám v datech kuši ty tichá plavečko
napjatě skenuji
ryby nic netuší ani kde poplují
prohlíží si modré stránky
a vtom jí někdo jiný píše něco o duši
a dokonce o mně
že íkvé nosí vysoké ego
než v lásce ékvéčko
a ryba se směje
a já hacker nechávám notebook u řeky
skáču do sněhové orchideje
už jsem s rybou
žel podzimní vrbou
jak noc
hluboká světlozem beznaděje
ale ryba mě u břehu stonat nenechá
jen se převlékne z outfitu do zlatých šupin
a poví mi kde najde ticho člověka
ale já jsem žádné přání neřekl
bez názvu
vrba u vody mě svazuje pnutím
a bludička ne nebi chce ať nespěchá
Přečteno 90x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, IronDodo, Anfádis, Ophelia81, kozorožka, RadekČ, CULIKATÁ, narra peregrini
Komentáře (2)
Komentujících (2)