Tvé básně jsou jedinečné mňoukáním, láskou, něhou a vínem, co opaliskuje ve světle života jako jantar. :-))
13.11.2023 04:31:36 | Iva Husárková
Dnes popíjím svůj vlastní výtvor --- víno z černého rybízu, ostružin a černé aronie. A s tvou básní je to fajn. :-)
12.11.2023 20:13:00 | RadoRoh