Pod zvonem mlčení...
Zeptala ses mne...
,,Proč jsi takový?"
A já jsem nevěděl...
Že jsi květem kamene
Který snáší tíhu větru
Že jsi ryba polykaná jinou rybou
Do které ztěžka klouzáš
A téměř ji zaplňuješ
Ztracené ve sněžném světě
Pod ocelovým zvonem mlčení
Zeptal jsem se
Ztichlým hlasem...
,,A proč Ty jsi taková?"
A Tys němě objala mne...
Přečteno 181x
Tipy 32
Poslední tipující: Frr, Sonador, Jan Kacíř, jort1, mkinka, cappuccinogirl, Fialový metal, o3_gambit, šerý, Bufik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)