Drnkám si na stříbrné struny
Napnuté od tajemné Luny
Ke mně až k domovské Zemi
Jsem oblévaná
Zářivým svitem
Měsíční melodie
Zní nočním tichem
Prolíná milostným sněním
Plány na lásku teď měním
Chci tě hned
Večer na romantické vlně
z Luny zpět na Zem,
dopraví tě vesmírní koně,
už nikdy nebudeš chtít s mužem...
ne, tak jsem to nechtěl...
jo, už vim:
dopraví tě vesmírná sila,
zas bude tvůj milý a ty jeho milá;)
Krása:-*
13.11.2023 19:32:58 | Žluťák
TY jsi krásně, přímo úžasně dobásnil (taky jsem se zprvu lekla: ...už nebudeš chtít s mužem) :))
... a děkuju!:)*
13.11.2023 21:06:44 | Anfádis
Tak jsem dobásnil,
až jsem se lekl nahonem,
že jsem přestřelil
modré dobré úroveň...
uff, odpusť Anfadisko
holt nejsem Hejma, Žluté psisko:)
13.11.2023 21:16:34 | Žluťák
Počkej, počkej
Myslím dobásnil jsi mé verše chudé
Však tvoje básně jsou všechno
Jen ne nudné
:))
13.11.2023 21:41:10 | Anfádis
Nezlob:)
13.11.2023 21:54:06 | Žluťák