Anotace: Trochu něhy na dobrou noc.
Láska srdce rozehřejepolibek ti ,milá, dámtouhou se má duše chvějenení dobré býti sám
Tvoje líce slzy chladíto mi ,milá, vážně vadí
Neboj se mé srdce brátjá tě vážně mám moc rád
Je mi najednou nějak líp... :)
30.12.2023 07:25:13 | Koala
Pěkné.
17.11.2023 13:52:01 | mkinka
Pohladils. Krásnej den přeju.
16.11.2023 10:28:07 | cappuccinogirl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?