Samou láskou provázená,
tam, kde křídla mír přinášejí
Vzniká místo, co sílu lásky sílí,
v němž jedno srdce druhé objímá
Tam, mezi květy a vůní růží,
kde slunce zlaté se obrací
Tam, kde radost v srdci se klaní,
láska svůj nejjasnější tón nachází
V tichu téhož místa, kde vášeň hoří,
dvě duše se navzájem očekávají
Srdce v rytmu společně kmitá,
v jejich lásce nový svět narůstá
Mezi oblaky snů a nadějí,
křídla lásky nás do nebe vynášejí
Neznáme hranice, žádný konec,
v jejím objetí všechno nabývá smysl
Tak vystřelíme společně v blaženost,
tam, kde křídla láskou sílí
Tam, v tom kouzelném místě ve vzdálenosti,
kde náš vztah nekonečně se mění