Jen hloupí lidé se loučí s láskou,
je to jako ztrácet poklad v moři
Láska je věčná, nezná hranice,
snad jednou to pochopí i ten chlapec
Vzduch je plný sladkého citu,
přetékajícího v srdci bez míry
Proč tedy loučení a hořkost slz?
Láska by měla být radostí,
ne temným kluzkým svahem
Moudří lidé vědí, že láska nekončí,
jen se proměňuje a v jiných formách se skrývá
Přátelství, porozumění a oddanost,
jsou základem věčného spojení a radosti
Tak proč se loučit, když láska je zde?
Pohladí Tvou tvář, pohltí Tě jako horký čaj
Láska je v tobě, ve mně, v nás všech,
jen hloupí lidé se od ní slepě odvracejí
Nechme lásku žít, růst a rozkvést,
v každém okamžiku a ve všech směrech se nést
Láska je světlem, které osvětluje cestu,
vyžeňme tmu a nechme ji zůstat nejkrásnější
Třetí sloka...ta je! Nese krásný poselství... nádhernou myšlenku...díky ti, Mišulko... moc ráda jsem si přečetla :-)*
Krásný den tobě.
16.11.2023 10:40:23 | cappuccinogirl
těší mě, že jsi se začetla do mých řádků, vím, že mám zmeškáno, ale pracuji na jednom projektu a doufám, že se mi vydaří:-)
Krásný večeer Ti přeji:-)
16.11.2023 20:04:27 | Misha
Au:)
Krásná, Míšo:-*
16.11.2023 07:01:28 | Žluťák