Už vyšla nám hvězda, co nás dva pojí
Nastává čas, kdy naše srdce se spojí
Oddat se chtíči, podvolit se lásce
Ty víš, má lásko, co je teď v sázce
Přichází chvíle, kdy my dva jsme jeden
Cítím se s tebou, jak v zahradě Eden
Tvé polibky sladké naplněné hříchem
Tvá ústa, co znějí smyslným smíchem
Při každém mém doteku cítím tvé chvění
Tančíme v rytmu našeho souznění
Oba nás protkala melodie slasti
Už nelze utéci před lásky pastí
Naše dva hlasy jsou noční symfonie
Oba nás unáší proud harmonie
Naše plavba napříč nocí blíží se konci
Je čas jít spát, jen zůstaň v mém srdci
Už potřetí mažu koment...
Nevím jak ti říct... co bych chtěla
jediný, co vím... že bych ti chtěla něco říct...
jestli můžu, písnu vzkaz :-)*
16.11.2023 09:37:01 | cappuccinogirl