Anotace: :(
Láska se mi směje do očíprý ji nikdy nepoznám z blízkaroky se za ní mohu plahočit,ale nebude to plamen, jen jiskra.A tak se plahočím živo-bytímhledám co jsem nikdy neztratilsvé srdce nadějí sice sytímabych se stejně utrápil.
Láska přichází, když jí nikdo nečeká. :)
23.11.2023 20:36:15 | Henry_propper
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?