Rám
Chtěla jsem Ti napsat dopis
Ale kdosi řekl, že už nepřijímáš
Nevím, zda mě
A nebo slova
Nevím, o čem by byla
Přibitý rám mlčení
V něm klopýtám
Tu k Tobě
Až k hraně světa
Nedokresleného svítáním
A pak že jsou rámy
Které zejí prázdnotou
A jiné, které nadouvají duši
do okrajů
Jenže plátno -
Máš chladné tiché ruce
Když mě rozpínáš...
Přečteno 115x
Tipy 30
Poslední tipující: Henry_propper, narra peregrini, Jan Kacíř, Iva Husárková, nehledaná, IronDodo, šerý, RadekČ, Psavec, mkinka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)