Miluji tu píseň o naději
Když ti ji zpívám
Tak ti tváře zčervenaji
Je to píseň o tichu
Když ti jí zpívám
Seču, na poli řeřichu
Když se ti přitom
Podívám do očí
Tak láska z očí do očí, přeskočí
Je to píseň o naději
Když tě k ránu opouštím
Tak ostatní holky záviději
Miluji tu píseň o naději
Je o nás dvou
A o holkách, co záviději