Rozestlané ticho...
Za nocí k Tobě přicházím
Pln jehličí
A třesoucích se zim
Voníš smutkem poraženého dřeva
A já v tajných skrýších sám
Zvášnivělý vzduch
Z konečků prstů otvírám
Ležíš vedle mě nehnutě
A já Ti tiše spílám
Už ani svým slovům
V ústech neustýlám
Jakýsi vítr Ti vane do uší
A lehá na duši
Která se zvolna otáčí
Po tichém pláči
Spíš těžká na mém srdci
Tluču na Tebe
Neprobuď se...
Přečteno 172x
Tipy 32
Poslední tipující: ukrytá v máku, Jan Kacíř, Frr, jort1, Lexi, Iva Husárková, šerý, Marťas9, IronDodo, Niška, ...
Komentáře (16)
Komentujících (8)