V hlubinách srdce se příběh vznáší,
tisíc tváří lásky, co v nás vře
V jednom okamžiku na svět vystupuje,
nepopsatelný pocit, co srdce svírá
Tváře lásky mají různý tvar,
něžná, vášnivá, nebo třeba divoká
Jedna vlna, co nás dál do tajemna zavádí,
tisícem malých střípků duši hřeje
Tvář lásky může být jako dávná melodie,
kterou srdce v sladkém taktu zpívá
Nebo jako rosa na rtech prvního polibku,
co nám v žilách cítí zář něhy a života
Tvář lásky, tak jemná a překrásná,
jak vzácný květ rozkvetlý v zahradě
Nikdy nezestárne, neuvadne ani neztratí se,
vždycky s námi zůstane, jako věčná jiskra
Tisíc tváří lásky, co v duši přebývá,
přináší radost, smutek, naději i strach
Ale najdeš-li odpověď na její otázky,
objevíš v sobě něco, co jsi dávno hledal
Tisíc tváří lásky, co v životě prolétá,
ve všech našich cestách nás doprovází
Tak se pusťme do něj, ať se nám otevře,
objevme všechny jeho tisíce tváří