Samá radost v řece žije,
láska tam stále ve spěchu plyne
Hladina hladce se loudá,
citům vlnku hřejivou dává
Řeka lásky čistě proudí,
v srdcích se rozkoš jako víno rozlévá
Tajemná síla v ní se skrývá,
hranice časů překračuje
Její vody se klidně vlní,
příběhy milenců s sebou nesou
Vlny hladí břehy, věrně se kloní,
řeka lásky nesmí být zbavena svobody
Kopce i rokle překonává,
svou sílu nikdo nezadrží
Řeka lásky se srdcem tepe,
sladkou melodií nás obdaří
Její vody čistotou září,
jako drahokamy z královských korun
Řeka lásky nám naději posílá,
vždyť v ní se náš osudový run skrývá
Řeka lásky věčně proudí,
nikdy nezná odpočinek
Do ní se touhy věcné vrháme,
objevujeme sílu, co není zpečetěná
Pojďme se ponořit do ticha,
do řeky lásky, co nezná konce
Nechme se unášet jejím proudem,
objevme konečný smysl našich snů
Láska není pouze slovo a pocit,
je to řeka, která nás provází celým životem