Chybíš mi
Venku je tma
a svítí hvězdy.
Rýsuji si sny.
Číslo Pět se rozjíždí
a v encyklopedii
zkoumá, co je to mít rád.
Do dlaní padá film
a věta nadčasová.
Budou mít jednou stroje duši?
Co lidi poučí?
Miluji pohádky
a mír budoucí.
Polykám naděje.
Jsi jaro,
i když ponurá zima je.
Tvá ruka chybí
a já vím,
že má ňadra maluje.
Jsem akorát
a pusa se rozjede.
Ach, lásko.
Kde je Tvá kosmická loď?
Navštívíš mě?
Prosím,
něhou přikrývej mně.
Plejády pohladí
a dneska Tvoje.
Dobrou, obloho
i kráso nostalgie.
Romance rytířská
pod závojem plane.
Je jiná doba,
ale stále stejně se miluje.
Odlišné oblečení
i jinak se po nocích tancuje.
Láska staletím hřeje.
Přečteno 193x
Tipy 33
Poslední tipující: Henry_propper, Fialový metal, Jan Kacíř, RadekČ, Helen Mum, o3_gambit, Tvbm, Frr, Misha, IronDodo, ...
Komentáře (15)
Komentujících (7)