Vrkání
Anotace: Malování tahů 2022
Báseň se line z úst.
Měli jsme dlouho od sebe půst.
Zpíváme v barvě orchideje
a noc škytá do naděje.
Emoce je slastí
i výkřikem žádostí.
Spolu jsme mocní.
Jeden bez druhého
nechceme být.
Známe se hmatatelně
v čáře ba kruhu rozbřesku.
Ach, drahý.
Žijme pro lásku.
Jdeme milováním
do tahů potlesků.
Jsme jednotní.
Velebíme den nádherný.
Dva holoubci letí
a nemají kontrastů.
Muž a žena
v žáru orgasmu.
31.10. 2023 - přepracovávaná do tohoto výsledného textu
Přečteno 165x
Tipy 31
Poslední tipující: Fialový metal, jort1, BArBArKO, Jan Kacíř, Misha, Marťas9, Tomcat, IronDodo, o3_gambit, šerý, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)