Primadona Je Básníkoj Nevezme
když pro tebe snil živý
rozkolísané cesty
růžovoučké víly
znamenaly
celý
svět
a hezká milá dívka kvůli
bosému ypsilonu
oblékala se v zimě potají do silonu
protože tušila
kdo ji v růžové chtěl
ale to on nesměl
až jednou šel
aby ona splnila sny z baletní školy
k níž se milý doma nemá
ani nepřitulí
sladký ret
místo vět
kdy oblékala šaty jak běloučké slupky od cibulí
jejichž ostrá šťavnatost
dostane z muže med
pozvala si
pana y
zdali by na nože s ní
než chytí lampion
tak pozná kdo její šampion
na modrý led
jestli vzdorovat by mohl nahotě pro duhu
ale nahá
neslíbila být dostupná
jedině až
když měkce ochutná krasoslovění v kruhu
tak vzniklo hoj lásko ahoj
již nejsme bez názvů
právě teď jde nám to k duhu
neboj
drsného těla pro tvůj nepokoj
trénuji jemné múzy ve slovech
a vše dám jen a jen dívce v růžové
ano to jsem já
klekni už na kolena
ať už vidíš sněhové plameňáky
na vysoké noze v diamantu snů
mají svůj svět vždy
když je slunce a hřeje
ač se vzpouzí noc v košilce lnu
mužové prstenu jsou pro růžové doteky na slečnu
ani já pro to neusnu
ale neboj
zasklil se verš s nejednou holkou
začal dechberkou
a přes zimomřivku
se zahřál vločkou
jak moře ker myslím dál na bóje
hranici zákazů posouvám
ale jsem tam první a sám
primadona u růžového kroje
a ty modrá dáma
tak sama tak sama až slaná
žes nechtěla jsi moje
srdce moje
dáváš mi svoje
Přečteno 137x
Tipy 12
Poslední tipující: Dreamy, Sonador, Ophelia81, šerý, Psavec, mkinka, cappuccinogirl
Komentáře (2)
Komentujících (2)