V nekonečném světě barev a vůní,
Tvá přítomnost mi sílu a naději dodává
Tvoje oči jsou jako drahokamy lesů,
v nich se láska nezměřitelná zrcadlí
Tvůj úsměv je sluneční paprsek,
duši mého srdce rozjasňuje
Tvůj hlas jako melodie tichých vodopádů zní,
láskyplným světem mě provází
Tvé doteky jsou jako jemné letní vánky,
na mě doléhá a klid mi posílá
Každý okamžik s Tebou je jako kouzlo,
vždyť jsi milostná pohádka, kterou jsem snila
Tvoje myšlenky jsou jako květy v rozkvetlé louce,
vířivé bouře emocí ve mně roztáčejí
Jsme souznění dvou srdcí, která se potkala,
v tomto spojení vesmírnou harmonii nacházíme
Tak zůstaň se mnou, můj milovaný,
ať naše láska jako růže v jarním slunci vykvete
Společně budeme putovat cestou plnou lásky a štěstí,
milostná báseň nikdy nezanikne