Miluju Tě proti osudu
Jen jeden člověk jediný
ten jeden, který je bez viny
umí mi tiše naslouchat
má stále na mě čas
Ten jeden člověk jediný
zná všechny mé trpké stíny
umí ruku podat v nesnázích
má sílu mojí v extázi
Proč ten jeden člověk jediný
proč stojí při mě vteřiny
proč nosí v srdci podobu mou
proč nemohu být jeho ženou
Komentáře (7)
Komentujících (7)