Ale proč
Odejdi a nech mě tu stát,
nemusíš už předstírat, že mě máš rád!
Už dávno jsem pochopila jak to s námi je
...jé promiň, vlastně MY už neexistuje.
Jak těžko jsem si to přiznávala,
celou tu dobu jsem si něco nalhávala.
Věřila jsem, že se vrátíš, doufala
a v noci uplakaná tiše zoufala...
...ale proč?
Komentáře (3)
Komentujících (3)