V jednom kouzelném světě lásky,
kde srdce bez ustání tančí
Nádherná báseň se rozvíjí,
kouzlo lásky nás provází
Vzduchem se nese sladký zpěv,
když se dvě duše čistě potkávají
Oči se v okamžiku střetávají,
lásky plameny zapalují
Jiskřící doteky se rodí,
v jeden okamžik se prolínají
Ruce se v objetí spojují,
vzájemné city se rozvíjejí
Jsou tady chvíle plné rozkoše,
když se na rtech objímá ten nejlepší polibek
Srdce ve stejném rytmu bijí,
kouzlo lásky se stává skutečností živou
Vesmír se k jejich přání nakloní,
když společně na nebeské výšiny cestují
Sdílí radost, smutek i tajemství,
kouzlo lásky je nekonečné a věčné
Touha po důvěře a porozumění,
spojuje je silněji než kamenem opevnění
Staví mosty nad propastí nepochopení,
kouzlo lásky je jejich nejsilnější spojení
Tak věř v kouzlo lásky, mé drahé srdce,
ať Ti přináší radost v každé vteřině
Nech se unášet tímto nekonečným proudem,
kouzlo lásky je nejkrásnější záhada na světě
Pěkná noční romantika, Míšo:-*
26.11.2023 00:12:12 | Žluťák
děkuji ya milý komentář, po kávě pokaždé nemůžu usnout a do noci ponocuji a ráno, když mám vstávat spala bych:-)
27.11.2023 20:32:09 | Misha